HET VERHAAL VAN PIETER

HET VERHAAL VAN

PIETER

Ik ben al 18 jaar ondernemer, ik heb 3 kapsalons en importeer ook een merk haarverzorgingsproducten. ik merkte dat ik vermoeid aan het raken was, had steeds meer moeite met opstaan en op het werk had ik moeite om me te concentreren.

De energie om na het werk met mijn vrouw of vrienden iets leuks te doen had ik niet meer. Ik werd zowel naar mijn personeel als naar mijn gezin ook prikkelbaar en had zoiets van “laat me met rust” , ik heb even vakantie nodig en dan ben ik er weer.

Na mijn vakantie realiseerde ik dat ik er eigenlijk echt even tussenuit moest en zocht een uitweg. Gelukkig had ik een goede vriend die me confronteerde met mijn situatie. Hij liet me inzien dat ik mijn sprankeling in het leven kwijt was, futloos was, kortaf en er ook slecht en vermoeid uitzag.

Ik wilde niet naar een psycholoog of naar een gewone coach, maar een coach die mij kon helpen in de buitenlucht. De combinatie tussen buiten, bewegen en een actieve aanpak bevielen me.  Al tijdens het intake gesprek met mijn coach voelde ik een klik en begrip voor mijn situatie. Een coach met achtergrond in het bedrijfsleven en begrip voor het ondernemerschap.


Ik begon al snel inzicht te krijgen in mijn valkuilen, met name door de hele verhelderende oefeningen die we heerlijk in de buitenlucht deden. Het fysiek ervaren wat mijn valkuilen waren gaven me het inzicht om het ook echt te voelen en begrijpen. Mijn herstel verliep hierdoor snel en de combinatie tussen beweging in de natuur en de goede coaching leken wel een soort vliegwiel in werking te zetten.

Tijdens en na het traject ben ik mentaal sterker geworden, heb ik inzicht gekregen in mijn valkuilen en geleerd om op de juiste manier met stress om te gaan. Fysiek ben ik fitter dan ooit en had nooit verwacht dat ik zo snel weer terug in mijn kracht zou komen.

Ik heb ook zakelijk meer ruimte in mijn hoofd voor mijn onderneming en ben tevens een veel leukere partner en vader geworden.


Pieter, ondernemer, vader van Sanne en Pascal, echtgenoot van Lisette

LEES OOK HET VERHAAL VAN


Mijn werk was mijn passie. Ik ben advocaat en er was altijd wel een contract dat nog af moest of wat enorme spoed had. ik ging altijd tot het laatste door om zeker te zijn dat het tot in detail goed was. Ik wilde het onder controle houden. Ook in mijn prive-leven merkte ik dat ik alles onder controle wilde houden…


CHANTALE


LEES VERDER

Zomaar van de ene op de andere nacht ineens niet meer slapen. Ik kreeg druk op mijn borst, ik ging hyperventileren en ik kreeg paniekaanvallen. Daarnaast werd ik heel erg emotioneel om de kleinste dingen en ging ik me overal zorgen over maken. Ik was mezelf niet meer en ik raakte het vertrouwen…


ELISA


LEES VERDER

Ik ben iemand die moeilijk stil kan zitten. Ik had een drukke en intensieve baan en ook een leuk maar druk privéleven. Ik wil alles graag heel goed wil doen en voel me altijd erg verantwoordelijk. Alles bij elkaar een gevaarlijke cocktail die leidde tot een heftige burn-out. Op een dag ging het gewoon…


SVEN


LEES VERDER

Een burn-out komt je niet aanwaaien, daar moet je keihard voor werken zei mijn coach Marc. Dat klopt. Ik heb te lang, te hard, zonder op mijn gezondheid te letten en zonder de signalen van mijn lichaam te herkennen. Ik maakte carrière en “the sky”leek “the limit”. In mijn functie had ik veel…


RAFAEL


LEES VERDER

Enorm blij en tevreden ben ik met mijn burn-out coach. Hij had eerder dan ik door dat ik het zo hard nodig had en dat het water me tot mijn lippen stond. Al vanaf het eerste contact hadden we een klik en door de professionele en prettige manier van communiceren voelde ik me direct op mijn gemak. Iets wat…


JELMER


LEES VERDER

Hoeveel tekenen kan je krijgen en het dan nog niet door hebben. Achteraf gezien is dat natuurlijk makkelijk praten, maar wanneer je er middenin zit niet. Ik kreeg een paniekaanval in de auto en er ging nog steeds geen belletje rinkelen.Ik was op dat moment bezig met de nieuwe sterkte te bepalen…


SANNE


LEES VERDER


Contact

OOK MET EEN COACH IN CONTACT KOMEN?

De coaches van onze samenwerkende partij Instatera staan voor u klaar voor een gratis intake. Binnen 24 uur een professional aan de lijn voor een helder advies.

CONTACT

NIEUWSGIERIG HOEVEEL STRESS JIJ HEBT?

Doe in 5 minuten de stresstest en kijk hoe jij scoort.